Algemene levering- en betalingsvoorwaarden

Als u een bestelling heeft geplaatst, geeft u aan akkoord te gaan met onderstaande algemene voorwaarden. Olga’s poppenwereld is geregistreerd bij de Kamer van koophandel te Amersfoort onder nummer 32077394

Prijzen:
De prijzen zijn in Euro's, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Alle prijzen gelden onder voorbehoud van prijswijzigingen en druk- of typefouten. De pakketten, patronen, boeken en poppen worden als pakketpost of per enveloppe verzonden.

Bestellen:
U kunt een bestelling plaatsen door het zenden van een email bericht (info@omospop.nl), of via www.omospop.nl onder Home, Emails, info/bestellen. Na ontvangst van uw bestelling, zend ik u - indien voorradig - een bevestiging met de factuur (kosten van de bestelling inclusief de verzendkosten) en eventuele aanvullende informatie over de producten.

Na betaling op rekening NL46INGB0008405309 t.n.v. Olga's poppenwereld te Amersfoort, bevestig ik u per email de verzending.
Pakketten en/of andere goederen blijven eigendom van Olga’s poppenwereld totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen.
De persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Maat - en kleurverschillen:
Veel van onze producten zijn handgemaakt en u dient dus ook rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. De pakketten kunnen materialen bevatten die qua kleur kunnen afwijken van de foto's. Dergelijke kleine afwijkingen geven de klant niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren.

Verzenden:
Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de aankopende partij. Accepteer nooit beschadigde pakketten en/of enveloppen, hier kan geen garantie op worden gegeven.

Retourzending:
U heeft de gelegenheid een artikel binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren, echter na schriftelijk/mail overleg. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de koper. De geretourneerde pakketten en/of goederen dienen in originele staat, in de verpakking en onbeschadigd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen. Als het artikel ontvangen en gecontroleerd is, wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Op alle leveringen zijn bovengenoemde algemene voorwaarden van toepassing.

© Publicatie hier betekent niet dat het materiaal openbaar bezit is.